Conducere

Conducerea noastra

  • Popescu Adrian (Director General) – cu o experienţă profesională de peste 38 ani, a debutat ca inginer electrotehnist, are o ascensiune rapidă pe scara ierarhică, ajungând în scurt timp director adjunct de sucursală, urmând ca în 2014 să fie numit în funcţia de director sucursala. Din anul 2017 este Director General al S.C. Electromontaj Carpaţi S.A., firmă pe care o conduce până în prezent.

 

  • Bogdan Boboş (Director Adjunct) – debutează ca inginer automatist, iar din anul 2008 deţine succesiv mai multe funcţii de conducere: şef lot, director şantier, director proiect, director comercial, cu numeroase proiecte atât în ţara cât şi în străinătate. Din 2017 deţine funcţia de Director Adjunct al S.C. Electromontaj Carpaţi S.A.

 

  • Dinica Marian (Director de Producţie) – începe activitatea profesională în anul 1994, după finalizarea Facultăţii de Electrotehnică. Până în prezent a deţinut mai multe funcţii de conducere: director şantier, director proiect, Director de Producţie, iar din 2017 face parte din conducerea S.C. Electromontaj Carpaţi S.A.

 

  • Vasilas Rodica (Director Economic) – cu o vechime de peste 30 de ani în cadrul societăţii Electromontaj Carpaţi S.A, a debutat ca economist. O perioadă de timp a fost şef serviciu, iar din 2013 până în prezent deţine funcţia de Director Economic.
Conducere